Centar S Beograd

 

CENTAR S BEOGRAD - O NAMA

 

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZELMANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, ENDRESS - benzinski agregati, dizel agregati, traktorski PTO generatori , EUROPOWER - agregati za struju, ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

 

 

 AUTO DELOVI CENTAR S

Auto delovi po odličnoj ceni za sve vrste vozila. U našoj ponudi su razni auto delovi, auto sijalice, farovi i ostali rezervni auto delovi. Mi vam nudimo veliki asortiman auto delova vrhunskog kvaliteta, poznatih brendova koji su dostupni za svaki budžet. Auto  delovi su dostupni i kupovinu istih možete obaviti u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a ili pozivom na broj telefona. Potrebno je da nam kažete marku i model vašeg vozila. U našem maloprodajnom objektu možete pronaći samo originalne delove za automobile, svetski poznatih proizvođača, proverenog kvaliteta koji vas neće izneveriti. Za sve one kupce koji nemaju dovoljno iskustva u kupovini rezervnih auto delova za svoj automobil, naši iskusni prodavci im stoje na raspolaganju i rado će im pomoći u kupovini. Ukoliko se traženi rezervni auto deo ne nalazi u našem asortimanu isti možemo potražiti kod nekog od naših dobavljača. Osećaj sigurnosti nema cenu! Jako je bitno da budete sigurni da vas vaše vozilo neće izneveriti u toku vožnje. Ukoliko primetite da u vašem automobilu nešto otkazuje nemojte čekati sa promenom auto delova. Ništa se ne može porediti sa osećajem potpune sigurnosti kada imate poverenje u svoje vozilo da vas neće izneveriti u vožnji. Ako znate da vašem automobilu nešto nedostaje ili polako otkazuje nemojte čekati sa popravkom ili promenom delova. Nemojte rizikovati!

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA

 

U okviru usluga koje su vezane za obavljanje tehničkog pregleda, u prostorijama našeg servisa vam možemo pripremiti svu dokumentaciju koja je neophodna za registraciju automobila, a za vozila u vlasništvu fizičkih i pravnih lica možemo da izvršimo samo produženje registracije.

Možete nas angažovati i da u Vaše ime izvršimo sve radnje vezane za prvu registraciju vašeg vozila. Omogućeno Vam je odloženo plaćanje čekovima, za kompletnu registraciju automobila, pri čemu prva rata može da nastupa tek za 30 dana. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama za kompletan iznos registracije Vašeg vozila. Sve račune za registraciju automobila, kao i npr. struja voda, telefon, internet...možete uplatiti na našem uplatnom mestu Pay Spot u okviru servisa.

Dodatne usluge:

  • Polisa putnog zdravstvenog osiguranja 
  • Delimični kasko (osiguranje stakala na vozilima)
  • Auto nezgode (osiguranje lica u vozilu)
  • Pomoć na putu

 

© Centar S. All Rights Reserved.