GREAT WALL

PRODAJA GREAT WALL AUTOMOBILA - CENTAR S

GREAT WALL je stigao u Srbiju, a CENTAR S je postao prvi član prodajno-servisne mreže Great Wall-a u Srbiji. Svečano otvaranje novoizgrađenog salona Centar S i zvanično predstavljanje modela GREAT WALL održano je 29.01.2015. godine. 

Više informacija na:   GreatWall automobili   i Haval automobili

CENTAR S u Boleču, nadomak Beograda, obeležen zvaničan dolazak najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila GREAT WALL na tržište Srbije. Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica među kojima su bili predstavnici ambasada, javne ličnosti, poslovni partneri i prijatelji, kao i novinari.

Ono čime su se GREAT WALL automobili već izdvojili i afirmisali na drugim tržištima, i što će svakako biti njihova komparativna prednost i u Srbiji, jesu kvalitet izrade i besprekorna postprodajna podrška za kupce svih modela ove marke. Trenutna raspoloživost rezervnih delova i kompletna tehnička i kadrovska podrška koju obezbeđuju evropski partneri, najveća su garancija da će kupci GREAT WALL vozila biti zadovoljni tokom čitavog eksploatacionog perioda. Globalni standardi koje ova uspešna kineska kompanija primenjuje u svom poslovanju, biće u potpunosti implementirani od strane kompanije CENTAR S i u Srbiji.

Pored atraktivnog HOVER H6 SUV modela, podjednako pogodnog za gradsku, ali i vožnju van glavnih puteva, u ponudi imamo i STEED 5, pick up model visokih performansi i modernog dizajna koji je namenjen komercijalnoj upotrebi. Model H6 dobio je nagradu „Model godine“ u Kini za 2012. godinu, dok je STEED 5 na prvom mestu po prodaji u svom segmentu u velikom broju zemalja, među kojima su Kina, Bugarska, Australija i Južna Afrika.

Želimo posebno da naglasim da su GREAT WALL automobili i cenovno prilagođeni mogućnostima domaćeg tržišta. Najbolji dokaz za to je i nagrada „Zlatni volan“ u kategoriji „najbolji odnos kvaliteta i cene“ na bugarskom tržištu - veoma sličnom našem, a koju je krajem prošle godine dobio model HOVER H6, prilikom godišnje dodele nagrada Auto Bild magazina.“

Pored promocije novog brenda na našem tržištu, ovom prilikom otvoren je i prvi prodajni salon modela GREAT WALL – CENTAR S, koji u svom sastavu ima i renomiran servis sa dugom tradicijom. Ispred Centra S, kao domaćim zvanicama se obratio i Dragan Stevanović, direktor, koji je između ostalog rekao: „Polaskani smo partnerstvom sa kompanijom Great Wall Motors, koja je u našim kapacitetima i dugogodišnjem iskustvu prepoznala prave vrednosti. Ubeđen sam da će naš prodajno-servisni centar, CENTAR S, uspešno da podrži i primeni poslovnu filozofiju automobilskog giganta kakav je Great Wall Motors i da će rezultatima i profesionalnim odnosom nastaviti putem zajedničkog napretka.“

Great Wall Motor Company Limited godišnje proizvodi 1.000.000 vozila u tri osnovne kategorije – HOVER SUV (serija H), pickup komercijalni STEED i GREAT WALL putnički automobili.Automobili kineskog brenda GREAT WALL na naše tržište stizaće iz susedne Bugarske gde je fabrika za njihovu proizvodnju otvorena u februaru 2012. godine u blizini grada Loveč kao jedno od najmodernijih postrojenja u Evropi. O proizvodnji i ambicijama da automobili GREAT WALL budu sve prisutniji na evropskom tržištu, govorio je Iliya Terziev, CEO Litex Motors-a i predstavnik kompanije GREAT WALL u Bugarskoj, pozdravljajući prisutne i izražavajući zadovoljstvo zbog dolaska na tržište Srbije.

CENTAR S je ekskluzivni distributer vozila Great Wall Motors. Ugovor o distribuciji potpisan je u leto 2014. godine, čime je Srbija postala jedna od prvih zemalja u Evropi, posle Italije, Engleske, Rusije i Bugarske u kojoj će biti dostupni automobili Great Wall. Do kraja marta, Great Wall planira da otvori još dva servisno-prodajna centra – u Nišu i u Novom Sadu.

Preuzeto: NETAUTO
29.01.2015.


Great Wall stigao u Srbiju - Svečano otvoren prodajni salon S na Smederevskom putu

Beograd, 29. januar 2015. godine – Svečanim otvaranjem prodajnog salona Centra S obeležen je zvaničan dolazak najvećeg privatnog kineskog proizvođača automobila Great Wall na tržište Srbije. Direktor Centra S Dragan Stevanović zahvalio se kompaniji Great Wall Motors što je prepoznala budućeg partnera. „Zahvaljujući GWS Auto Group-i, Srbija je među prvih nekoliko evropskih partnera koje je izabrao jedan kineski automobilski gigant, pa se tako GREAT WALL vozila od sada mogu naći i kod nas. Ubeđen sam da da će CENTAR S uspeti da se uklopi u ovu uspešnu poslovnu filozofiju“, istakao je Stevanović.

Preuzeto:MOTO.RS
29.01.2015. @15:45h - autor: M.Ć


Great Wall Hover H5  
Kineski zid na srpskim vratima

Na srpskom tržištu kineski automobili nisu novost, a našu pažnju su ovoga puta privukli noviteti koji će se uskoro pojaviti u prodaji. Radi se o modelima jednog od vodećih kineskih proizvođača, kompanije GREAT WALL, a zanimljivim ih čini to što se sklapaju u Bugarskoj. Prve primerke koji su stigli u Srbiju vozili smo na stazi centra NAVAK.

Sa kineskom fabrikom GREAT WALL i njenim modelima često smo se sretali, ali gotovo uvek na salonima automobila. Međutim, ovoga puta smo dobili priliku i da se nađemo za upravljačem jednog od njenih najzanimljivijih modela, SUV-a „HOVER H5”, jer je GREAT WALL stigao i na srpsko tržište, a start prodaje je najavljen za početak leta. Ova fabrika je jedna od vodećih u Kini, odavno je prisutna u mnogim evropskim zemljama, a ne skriva nameru da se i dalje ubrzano razvija…

Preuzeto: SAT Plus 342
Datum izdavanja: 22.05.2014

Great Wall modeli od sada i u Srbiji

Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Great Wall Motors (Great Wall Motors – GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koji se već godinama prodaju na svetskim tržištima – GREAT WALL HOVER H6 i STEED 5.

Ekskluzivni distibuter vozila GREAT WALL automobila za tržište Srbije je CENTAR S, sa novootvorenim prodajno-servisnim salonom u Beogradu. CENTAR S, je dugi niz godina kod nas poznata kao prodavac i serviser Hondinih i Tojotinih modela.

“Hover H6″ je SUV koji pokreće 2,0 turbo-dizel motor sa 143 KS i 1,5 turbo-benzinac iste snage. “stid 5″ je pikap sa dvolitarskim dizel motorom i pogonom na sva četiri točka.

GWM je jedini proizvođač automobila iz Kine koji ima postrojenje za proizvodnju vozila u Evropskoj uniji, tačnije u Bugarskoj. Na taj način kupcima ovih vozila osigurana je brza dostupnost rezervnih delova i tehničke podrške.

GWM je najveći nezavisni proizvođač automobila u Kini sa godišnjom proizvodnjom od oko milion i po automobila, što ga čini ujedno i najvećim kineskim izvoznikom automobila.

Preuzeto: Magazin Auto
Datum izdavanja: 26.11.2014 


BUDITE SPREMNI ZA SEZONU - HONDA KOSILICE ZA TRAVU

 Honda kosilice za travu, najpovoljnije, najveći izbor

Najbolje kosilice za travu

Samohodne motorne kosilice

 

Honda kosilice za travu su tehnološki napredne, pouzdane i jednostavne za upotrebu. Njihova primena od uređenih vrtova do zapuštenih površina daje iste, vrhunske rezultate.

1978. godine u Americi, Honda je predstavila prvu na svetu kosačicu sa ,,blade brake&clutch,, mehanizmom - sistemom koji automatski zaustavlja rotaciju noža prilikom otpuštanja poluge. Honda kosačice danas koriste HST (hidrostatički) prenos i e-SPEC motor čime je osigurano superiornije košenje, trajnost i jednostavna upotreba.

 

 

PUMPA ZA VODU WP30 - 17.582 RSD