Motorna ulja MANNOL

MANNOL MOTORNA ULJA, MASTI, ADITIVI

Brend Mannol  nudi širok asortiman aditiva i proizvoda za održavanje automobila koji ispunjavaju standarde zaljubljenika u automobilizam i motociklizam, ali su namenjeni i upotrebi putničkih vozila, kao i održavanju industrijske opreme. MANNOL bogat asortiman uključuje najnovije aditive za goriva i ulja, zaptivne smese i lepak za popravku, proizvode za spoljno i unutrašnje održavanje vozila kao i pomoćne proizvode za održavanje higijene vozila. Posvećeni smo detaljnoj i temeljnoj analizi svake individualne situacije. Zavisno od kompleksnosti nameravane namene, vrste upotrebljenih materijala, različitih klimatskih i ostalih uslova u različitim delovima sveta, mi razvijamo proizvode koji uzimaju u obzir sve ove nijanse različite upotrebe i automobilskog inženjeringa. Zahvaljujući našem profesionalnom pristupu razvijanja proizvoda, kreirali smo pristupačne i veoma efikasne proizvode koji štede novac i vreme vlasnika vozila. Garantujemo da će redovna upotreba MANNOL proizvoda održavati vaše vozilo u savršenom stanju i da ćete, samim tim, biti u prilici da uživate u maksimalno komfornoj vožnji.

Mannol on-line katalog

Detaljnije: www.mannol.rs

 

BUDITE SPREMNI ZA SEZONU - HONDA KOSILICE ZA TRAVU

 Honda kosilice za travu, najpovoljnije, najveći izbor

Najbolje kosilice za travu

Samohodne motorne kosilice

 

Honda kosilice za travu su tehnološki napredne, pouzdane i jednostavne za upotrebu. Njihova primena od uređenih vrtova do zapuštenih površina daje iste, vrhunske rezultate.

1978. godine u Americi, Honda je predstavila prvu na svetu kosačicu sa ,,blade brake&clutch,, mehanizmom - sistemom koji automatski zaustavlja rotaciju noža prilikom otpuštanja poluge. Honda kosačice danas koriste HST (hidrostatički) prenos i e-SPEC motor čime je osigurano superiornije košenje, trajnost i jednostavna upotreba.

 

 

PUMPA ZA VODU WP30 - 17.582 RSD