Proizvodi

CENTAR S BEOGRAD - O NAMA

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZELMANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

 

 ŠTA SVE MOŽETE KUPITI U NAŠIM PRODAJNIM OBJEKTIMA

CENTAR S DOO, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: GSE - COBUS,  GREAT WALL - automobili, BOSCH - auto delovi i oprema, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT - tehnički program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - folije za stakla (vozila, objekata). 

BUDITE SPREMNI ZA SEZONU - HONDA KOSILICE ZA TRAVU

 Honda kosilice za travu, najpovoljnije, najveći izbor

Najbolje kosilice za travu

Samohodne motorne kosilice

 

Honda kosilice za travu su tehnološki napredne, pouzdane i jednostavne za upotrebu. Njihova primena od uređenih vrtova do zapuštenih površina daje iste, vrhunske rezultate.

1978. godine u Americi, Honda je predstavila prvu na svetu kosačicu sa ,,blade brake&clutch,, mehanizmom - sistemom koji automatski zaustavlja rotaciju noža prilikom otpuštanja poluge. Honda kosačice danas koriste HST (hidrostatički) prenos i e-SPEC motor čime je osigurano superiornije košenje, trajnost i jednostavna upotreba.

 

 

PUMPA ZA VODU WP30 - 17.582 RSD