Auto delovi: Triše Kaclerovića 24a, Beograd; 011/3970-350 lok.107  -Salon: Karađorđeva 71, Beograd; 064/82-555-86  -Servis: Smederevski put 2a, Boleč: 011/8063-555

Gde smo

VESTI

Motorno ulje i njegov kvalitet

 

Svaki proizvođač motocikala ili automobila ima za motor propisanu specifikaciju ulja koja je izražena standardom kvaliteta i vrednošću viskoznosti. U servisnoj knjižici možete naći specifikaciju motora i propisanog proizvođača ulja. Takvim uljima se opremaju nova vozila, prvo punjenje i upotrebljavaju se u ovlašćenim servisima. Upotrebom ulja propisana je i garancija, ali to nije jedini proizvođač motornog ulja sa takvim karakteristikama.

Pogrešno je mišljenje da je za određenu marku motocikla i automobila odgovarajuća samo jedna marka ulja

Veliki broj motornih ulja na tržištu je preporučena od strane nekog proizvođača ili zadovoljava neki njegov standard. To ne znači da je ulje vrhunskog kvaliteta, znači samo da zadovoljava minimalne standarde nekog proizvođača.

Kako stoje stvari sa cenom ulja?

U specijalizovanim prodavnicama i servisima cene motornog ulja su vrlo različite, u zavisnosti od kvaliteta i količine parkiranja. Preporučujemo da se pre servisa vašeg vozila raspitate o cenama motornih ulja u servisu i specijalizovanim prodavnicama za motorna vozila.

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.
Ok Decline