AUTO SERVIS

Auto delovi za sve tipove vozila - Centar S

Auto servis CENTAR S iz Boleča, u svojoj ponudi rezervnih auto delova može vam ponuditi kako originalne (HONDATOYOTA), tako i rezervne auto delove renomiranih svetskih proizvođača (BOSCHIMPERGOMSCT-Germany). Naš auto servis, kao dugogodišnji snabdevač na domaćem tržištu, rezervnih auto delova marke: ATE, SCT, TOYOTA, HONDA. Naši originalni auto delovi su razvijani uporedo sa uređajima, što znači da oni ispunjavaju iste kriterijume i da su testirani na isti način kao i delovi koji se koriste u proizvodnji. Rezervni auto delovi kojima raspolažemo, su dostupni i po prestanku proizvodnje nekog uređaja, tako da nesmetano možete koristiti vaš uređaj narednih niz godina. Obezbeđena je brza i sigurna isporuka poručenih rezervnih auto delova, i to u roku od 24 časa od prijema porudžbine.

 

ATE

Ate auto delovi Centar S

Godine 1906, Alfred Teves je osnovao kompaniju, čiji brend i danas nosi njegovo ime (Alfred TEves) , za razvoj kočionih sistema. Kompanija koja je izrasla iz kompanije Alfred Teves Gmbh – ATE, 1998 ušla je u sastav koncerna Continental -Continental Teves - sa sedištem u Frankfurtu na Majni. ATE kočione komponente dizajnirane su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta, postavljenim od strane proizvođača vozila, tako da odgovaraju tehničkim karakteristikama svakog pojedinačnog vozila ponaosob i garantuju nivo kvaliteta kako originalnog tako i zamenskog dela. Kvalitet proizvoda ućinio je ATE kao prirodan izbor servisera, krajnjih kupaca, i naravno proizvođača motornih vozila. ATE proizvodi su često prvi izbor za prvu ugradnju - originalnu opremu – što ih svakako svrstava kao lidera u oblasti kontrole kočenja i kočione opreme. Primer objektivnih karakteristika kvaliteta predstavlja broj korišćenih različitih mešavina materijala za kočione pločice (160), uvek u skladu sa kvalitetom serije, dok konkurenti, s druge strane, obično koriste samo četiri ili pet različitih mješavina. Svako ko prilikom zamene potrošnih delova kočionog sistema želi da ugradi delove podjednake originalnom kvalitetu proizvođača poseže za proizvodima brenda ATE. Kao rezultat svega toga, ATE zauzima vodeću poziciju i na tržištu aftermarket-a rezervnih delova: broj 1 u Nemačkoj, sa tržišnim učešćem od preko 30%, broj 2 u Evropi i širom sveta među deset najboljih. ATE danas predstavlja lidera u oblasti kontrole kočenja i kočnica u preko 75 zemalja širom sveta!  Pod robnom markom Ate, na tržištu zamenskih delova u ponudi je širok asortiman proizvoda u OEM kvalitetu za sva relevantna vozila ima širom sveta.

ATE online katalog

Delovi frikcije

 • Original ATE kočioni diskovi
 • ATE PoverDiskovi
 • Kočione pločice
 • Kočione pločice ATE Keramičke
 • Obloge doboš kočnica / Topkits
 • Doboši

Delovi hidraulike

 • Kočnice čeljusti
 • kočnice bustera
 • Glavni kočioni cilindri
 • Creva kočnica
 • Cilindri na točkovima > sajle ručne kočnice
 • korektori kočenja

Kočione tečnosti

 • Orginal ATE SL6
 • DOT 5.1
 • DOT4

Elektronske komponente

 • Senzori brzine točka > ABS senzori

Alati

 • Alati za testiranje i kontrolu opreme
 • Servisna oprema

 

TOYOTA

 

Toyota auto delovi Centar S

 


 

HONDA

 

Honda auto delovi Centar S Beograd

HONDA rezervni delovi za automobile

U mogućnosti smo Vam ponuditi, uz naše servisne usluge, i rezervne delove HONDA.


 

AUTO DIJAGNOSTIKA

 

Auto dijagnostika - Centar S auto servis

U današnje vreme svako vozilo ima ugrađen elektronski sistem za kompjutersko pronalaženje kvara na automobilu. Kada kvar nastane na automobilu elektronski sistem pamti informaciju kao grešku i kada se automobil poveže na dijagnostički uređaj, serviser će imati informaciju o kvaru. Dijagnostički uređaj omogućava čitanje memorijskih grešaka i podešavanja na sistemima za paljenje i ubrizgavanje kod svih dizel i benzinskih motora, klima uređajima, instrument tablama, ABS sistemu i ostalim elektronskim uređajima. Adaptacija novih delova je takođe omogućena. Naš auto servis je u mogućnosti da vam ponudi najsavremeniju auto dijagnostiku pomoću BOSCH KTS 540 koji je namenjen svim putničkim vozilima. Za svega par minuta, pomoću Bluetooth veze sa računarom, možemo pronaći kvar ili grešku na vašem automobile.

Auto dijagnostika Centar S, auto servis

Servis za automobile

CENTAR S - auto servis iz Beograda, koji posluje od 1967 godine, nalazi se u Boleču, i sigurno je jedan od najopremljenijih servisa za automobile, u regionu. U okviru kompanije postoji i SERVISNI CENTAR za putnička i laka teretna vozila. Sam auto servis je organizovan na način koji mušteriji omogućava da sve svoje probleme vezane za auto reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, dijagnosticiranja orginalnim uređajima i stručnim osobljem, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova) i opreme kao i najsavremenije limarsko-farbarsko odelenje.

 

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.