Auto servis

Auto servis Centar S

Auto servis Centar S

 

Servis automobila, auto delovi, prodaja delova za sva vozila, registracija automobila

AUTO SERVIS - CENTAR S, sa sedištem u Beogradu, posluje od 1968 godine, prvo kao servis za francuska vozila a zatim i japanska. U godinama koje su dolazile on se konstantno unapređivao i širio svoje kapacitete. Pored toga što je jedan od najstarijih auto servisa, on je jedan i od najmodernijih u Beogradu. Auto servis Centar S sa preko 50 godina iskustva u održavanju motornih vozila, danas se prostire na površini od 1700m2 sa ukupno 25 radnih mesta. Kao rezultat dobre poslovne politike, a u cilju zadovoljenja klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu u okviru servisa postoji:

  • odeljenje mehanike sa 12 radnih mesta;
  • odeljenje za limarkse popravke sa 4 radna mesta;
  • odeljenje za pripremu i farbanje automobila u komori sa 4 radna mesta;
  • perionica sa 2 radna mesta;
  • deo za vulkanizerske usluge;
  • hotel za čuvanje guma.

Sam auto servis je organizovan na način koji mušteriji omogućava da sve svoje probleme vezane za auto reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, dijagnosticiranja orginalnim uređajima i stručnim osobljem, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova) i opreme. Pored već navedenog, saradnja CENTRA S, Beograd, sa gotovo svim renomiranim osiguravajućim društvima, omogućava reparaciju automobila od havarija u najkraćem mogućem roku i uz minimalne stresove za mušteriju. Zaposleni u našem auto servisu se trude da u svakom segmentu udovolje zahtevima klijenata. cilj AUTO SERVISA - CENTAR S je da uvek bude korak ispred i predvidi potrebe i želje kupaca. U sklopu auto servisa nalazi se i profesionalna i efikasna servisna služba, sa obučenim serviserima, spremna je da odgovori zahtevima kupaca u najkraćem roku.

KADA URADITI VELIKI SERVIS AUTOMOBILA?

Svaki automobil i marka automobila ima preporučenu kilometražu na kojoj treba odraditi veliki servis automobila a na vozačima je izbor, da li da poslušaju savet ili ignorišu. Ukoliko se ipak rešite da ignorišete, onda je naš savet da veliki servis automobila odradite pre preporučene kilometraže, a ne posle, jer rizikujete da posledice budu jako skupe. Ukoliko ste drugi ili treći vlasnik automobila koji nije održavan od ovlašćenog servisera, mi vam toplo preporučujemo da tokom manjih servisa zatražite mehaničara da pregleda stanje remena, španera jer se oni najčešće ignorišu a veoma utiču na kvalitet vožnje.  Koja je to preporučena kilometraža, možete videti u knjizi vozila. Napominjemo da ta kilometraža može varirati, jer ne mora svaki model automobila jedne marke biti jednak, zbog toga preporučujemo dodatno informisanje kod ovlašćenog servisera. Ukoliko ste osoba koja ne pravi puno kilometara onda pažnju morate obratiti na starost automobila, za takve je preporuka svakih sedam godina odraditi servis.

Redovan auto servis podrazumeva proveru i testiranje stanja delova automobila, servisiranje ili zamenu pojedinih delova i tečnosti. Redovan auto servis obezbeđuje sigurnost i pouzdanost vašeg automobila. Svi delovi automobila podložni su trošenju, pa samim tim tokom vremena oslabi njihova funkcija. Mali servis automobila je preventivna zamena delova pre nego što dođe do njihovog otkazivanja i to dovede do još većih kvarova. Servis automobila je potrebno odraditi bez obzira na stanje delova.

AUTO SERVIS - LIMARSKO ODELENJE

Limarsko odelenje Centra S opremljeno je savremenim punkt aparatima i BLACKHAWK šablonom za istezanje vozila i džipova u kombinaciji sa stručnim i obučenim kadrom osigurava profesionalnost i kvalitet.

AUTO SERVIS - FARBARSKO ODELENJE

Nova farbarska komora sa pripremnim odelenjem obezbeđuje savršeno farbanje bilo celog auta bilo komponenti.

Servis za automobile

CENTAR S - auto servis iz Beograda, koji posluje od 1967 godine, nalazi se u Boleču, i sigurno je jedan od najopremljenijih servisa za automobile, u regionu. U okviru kompanije postoji i SERVISNI CENTAR za putnička i laka teretna vozila. Sam auto servis je organizovan na način koji mušteriji omogućava da sve svoje probleme vezane za auto reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, dijagnosticiranja orginalnim uređajima i stručnim osobljem, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova) i opreme kao i najsavremenije limarsko-farbarsko odelenje.

 

Limarsko i farbarsko odelenje

Limarsko odelenje Centra S opremljeno je savremenim punkt aparatima i BLACKHAWK šablonom za istezanje vozila i džipova u kombinaciji sa stručnim i obučenim kadrom osigurava profesionalnost i kvalitet. Nova farbarska komora sa pripremnim odelenjem obezbeđuje savršeno farbanje bilo celog auta bilo komponenti.

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.