AUTO SERVIS

Auto Servis

Usluge

Originalni auto delovi100%
Auto dijagnostika100%
Autolimarija100%
Autofarbanje100%
Auto mehanika100%
Auto Delovi
Beograd

Auto delovi po odličnoj ceni za sve vrste vozila. U našoj ponudi su razni auto delovi, auto sijalice, farovi i ostali rezervni auto delovi. Mi vam nudimo veliki asortiman auto delova vrhunskog kvaliteta, poznatih brendova koji su dostupni za svaki budžet. Auto  delovi su dostupni i kupovinu istih možete obaviti u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a ili pozivom na broj telefona. Potrebno je da nam kažete marku i model vašeg vozila. U našem maloprodajnom objektu možete pronaći samo originalne delove za automobile, svetski poznatih proizvođača, proverenog kvaliteta koji vas neće izneveriti. Za sve one kupce koji nemaju dovoljno iskustva u kupovini rezervnih auto delova za svoj automobil, naši iskusni prodavci im stoje na raspolaganju i rado će im pomoći u kupovini.

Ukoliko se traženi rezervni auto deo ne nalazi u našem asortimanu isti možemo potražiti kod nekog od naših dobavljača. Osećaj sigurnosti nema cenu! Jako je bitno da budete sigurni da vas vaše vozilo neće izneveriti u toku vožnje. Ukoliko primetite da u vašem automobilu nešto otkazuje nemojte čekati sa promenom auto delova. Ništa se ne može porediti sa osećajem potpune sigurnosti kada imate poverenje u svoje vozilo da vas neće izneveriti u vožnji. Ako znate da vašem automobilu nešto nedostaje ili polako otkazuje nemojte čekati sa popravkom ili promenom delova. Nemojte rizikovati!

Tehnički pregled i registracija vozila

 

U okviru usluga koje su vezane za obavljanje tehničkog pregleda, u prostorijama našeg servisa vam možemo pripremiti svu dokumentaciju koja je neophodna za registraciju automobila, a za vozila u vlasništvu fizičkih i pravnih lica možemo da izvršimo samo produženje registracije.

Možete nas angažovati i da u Vaše ime izvršimo sve radnje vezane za prvu registraciju vašeg vozila. Omogućeno Vam je odloženo plaćanje čekovima, za kompletnu registraciju automobila, pri čemu prva rata može da nastupa tek za 30 dana. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama za kompletan iznos registracije Vašeg vozila. Sve račune za registraciju automobila, kao i npr. struja voda, telefon, internet...možete uplatiti na našem uplatnom mestu Pay Spot u okviru servisa.

Dodatne usluge:

 • Polisa putnog zdravstvenog osiguranja 
 • Delimični kasko (osiguranje stakala na vozilima)
 • Auto nezgode (osiguranje lica u vozilu)
 • Pomoć na putu

 • 011 8063 555

 • 011 8064 555

Auto servis Centar S

Auto servis Centar S

 

Servis automobila, auto delovi, prodaja delova za sva vozila, registracija automobila

AUTO SERVIS - CENTAR S, sa sedištem u Beogradu, posluje od 1968 godine, prvo kao servis za francuska vozila a zatim i japanska. U godinama koje su dolazile on se konstantno unapređivao i širio svoje kapacitete. Pored toga što je jedan od najstarijih auto servisa, on je jedan i od najmodernijih u Beogradu. Auto servis Centar S sa preko 50 godina iskustva u održavanju motornih vozila, danas se prostire na površini od 1700m2 sa ukupno 25 radnih mesta. Kao rezultat dobre poslovne politike, a u cilju zadovoljenja klijenata koji imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu u okviru servisa postoji:

 • odeljenje mehanike sa 12 radnih mesta;
 • odeljenje za limarkse popravke sa 4 radna mesta;
 • odeljenje za pripremu i farbanje automobila u komori sa 4 radna mesta;
 • perionica sa 2 radna mesta;
 • deo za vulkanizerske usluge;
 • hotel za čuvanje guma.

Sam auto servis je organizovan na način koji mušteriji omogućava da sve svoje probleme vezane za auto reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, dijagnosticiranja orginalnim uređajima i stručnim osobljem, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova) i opreme. Pored već navedenog, saradnja CENTRA S, Beograd, sa gotovo svim renomiranim osiguravajućim društvima, omogućava reparaciju automobila od havarija u najkraćem mogućem roku i uz minimalne stresove za mušteriju. Zaposleni u našem auto servisu se trude da u svakom segmentu udovolje zahtevima klijenata. cilj AUTO SERVISA - CENTAR S je da uvek bude korak ispred i predvidi potrebe i želje kupaca. U sklopu auto servisa nalazi se i profesionalna i efikasna servisna služba, sa obučenim serviserima, spremna je da odgovori zahtevima kupaca u najkraćem roku.

KADA URADITI VELIKI SERVIS AUTOMOBILA?

Svaki automobil i marka automobila ima preporučenu kilometražu na kojoj treba odraditi veliki servis automobila a na vozačima je izbor, da li da poslušaju savet ili ignorišu. Ukoliko se ipak rešite da ignorišete, onda je naš savet da veliki servis automobila odradite pre preporučene kilometraže, a ne posle, jer rizikujete da posledice budu jako skupe. Ukoliko ste drugi ili treći vlasnik automobila koji nije održavan od ovlašćenog servisera, mi vam toplo preporučujemo da tokom manjih servisa zatražite mehaničara da pregleda stanje remena, španera jer se oni najčešće ignorišu a veoma utiču na kvalitet vožnje.  Koja je to preporučena kilometraža, možete videti u knjizi vozila. Napominjemo da ta kilometraža može varirati, jer ne mora svaki model automobila jedne marke biti jednak, zbog toga preporučujemo dodatno informisanje kod ovlašćenog servisera. Ukoliko ste osoba koja ne pravi puno kilometara onda pažnju morate obratiti na starost automobila, za takve je preporuka svakih sedam godina odraditi servis.

Redovan auto servis podrazumeva proveru i testiranje stanja delova automobila, servisiranje ili zamenu pojedinih delova i tečnosti. Redovan auto servis obezbeđuje sigurnost i pouzdanost vašeg automobila. Svi delovi automobila podložni su trošenju, pa samim tim tokom vremena oslabi njihova funkcija. Mali servis automobila je preventivna zamena delova pre nego što dođe do njihovog otkazivanja i to dovede do još većih kvarova. Servis automobila je potrebno odraditi bez obzira na stanje delova.

AUTO SERVIS - LIMARSKO ODELENJE

Limarsko odelenje Centra S opremljeno je savremenim punkt aparatima i BLACKHAWK šablonom za istezanje vozila i džipova u kombinaciji sa stručnim i obučenim kadrom osigurava profesionalnost i kvalitet.

AUTO SERVIS - FARBARSKO ODELENJE

Nova farbarska komora sa pripremnim odelenjem obezbeđuje savršeno farbanje bilo celog auta bilo komponenti.

Redovan servis automobila

Redovan auto servis podrazumeva proveru i testiranje stanja delova automobila , servisiranje ili zamenu pojedinih delova i tečnosti. Redovan auto servis obezbeđuje sigurnost i pouzdanost vašeg automobila. Svi delovi automobila podložni su trošenju, pa samim tim tokom vremena oslabi njihova funkcija. Mali servis automobila je preventivna zamena delova pre nego što dođe do njihovog otkazivanja i to dovede do još većih kvarova. Servis automobila je potrebno odraditi bez obzira na stanje delova.

Servis za automobile

CENTAR S - auto servis iz Beograda, koji posluje od 1967 godine, nalazi se u Boleču, i sigurno je jedan od najopremljenijih servisa za automobile, u regionu. U okviru kompanije postoji i SERVISNI CENTAR za putnička i laka teretna vozila. Sam auto servis je organizovan na način koji mušteriji omogućava da sve svoje probleme vezane za auto reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, dijagnosticiranja orginalnim uređajima i stručnim osobljem, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova) i opreme kao i najsavremenije limarsko-farbarsko odelenje.

 

Limarsko i farbarsko odelenje

Limarsko odelenje Centra S opremljeno je savremenim punkt aparatima i BLACKHAWK šablonom za istezanje vozila i džipova u kombinaciji sa stručnim i obučenim kadrom osigurava profesionalnost i kvalitet. Nova farbarska komora sa pripremnim odelenjem obezbeđuje savršeno farbanje bilo celog auta bilo komponenti.

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.