O nama

KO SMO I ČIME SE BAVIMO

 

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZEL, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, PUBERT i VARI program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

Proizvodi

 

Bosch auto delovi
Motorna ulja MANNOL
Auto kozmetika
SCT filteri
Agregati za struju
Pumpe za vodu
Great Wall Steed 6
GSE - COBUS
Estel - Aviation
Baštenski program
Motokultivatori
Ugradni motori
UV Folije
Endress agregati
Europower agregati

 

BRENDOVI

 

Bosch auto delovi
Mannol i SCT
Ate diskovi i pločice
Cobus vozila
Honda Power
Endress agregati
Great Wall automobili
Europower agregati

Bosch sijalice

Jeftino po svaku cenu

Bosch test otkriva nizak kvalitet i lošu završnu obradu zamenskih svećica.

Bez površinskog premaza, navoj na metalnom kućištu može biti oštećen ili pokidan prilikom demontaže svećice. Bakarno jezgro centralne elektrode je podjednako važno. Na kraju svega, nepravilno termičko ponašanje svećice može rezultirati povećanjem temperature, pregrevanjem, pa čak i oštećenjem motora.

BOSCH: PARTNER ZA SVEĆICE ZA SERVISNE RADIONICE

Svećice moraju biti pouzdane. Posebno kod modernih motora, one su posebno važan kao precizan i dugotrajan generator varnice, što zahteva visok kvalitet izrade. Kao pionir u pogledu razvoja svećica, Bosch ima više od 100 godina iskustva i veruju mu prodavci i kupci. Iz tog razloga Bosch analizira šest zamenskih svećica koje su u ponudi po izuzetno niskim cenama. Iz tog razloga, izgled, struktura i korišćeni materijali su detaljno pregledani. Rezultat otkriva značajan defekt u kvalitetu, što može ugroziti kako motor tako i katalizator.

LOŠI MATERIJALI MOGU UGROZITI MOTOR

Materijali i završna obrada moraju biti visokog kvaliteta. Čak i u ovom pogledu, testirane svećice su ,,pale,,. Kod nekih uzoraka, otpornik na centralnoj elektrodi nedostaje. Nedostatak ovog bitnog detalja može rezultirati velikom erozijom elektroda, povećati trošenje i smanjujući radni vek svećice. Legure nikla su posebno pogodne kao materijal za elektrodu. Međutim, rizik od erozije i korozije se povećava sa povećanjem sadržaja gvožđa - do 97% kod nekih testiranih svećica, što za rezultat ima povećano trošenje. 

VAŽNO: TAČNOST ZAVRŠNE OBRADE

Kod proizvodnje svećica, tačnost, preciznost i čistoća su najvažnije stavke. Kontaminacija keramičkog izolatora svećice može brzo zatvoriti električno kolo između centralne elektrode i mase, što može dovesti do izostanka varnice. U slučaju oštećenja keramičkog izolatora svećice, nečistoće iz motornog prostora se zadržavaju na oštećenom delu čime se povećava rizik od izostanka paljenja. Kontaktna površina masene elektrode se sastoji od metalnih delova koji se mogu odlomiti i dovesti do oštećenja klipova i ventila. Neravnine na zavarenim površinama su rezultat nepreciznog procesa zavarivanja. One mogu dovesti do neželjenih varnica oko svećice dovodeći do izostanka paljenja i oštećenja katalizatora zbog ulaska nesagorelog goriva u izduvni blok. Povrh svega, nazivi svećica slični nazivima poznatih proizvođača mogu otežati razlikovanje proizvoda visokog i niskog kvaliteta.

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.