Auto servis i registracija vozila

 

O nama

KO SMO I ČIME SE BAVIMO

 

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZEL, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, PUBERT i VARI program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

Proizvodi

 

Bosch auto delovi
Motorna ulja MANNOL
Auto kozmetika
SCT filteri
Agregati za struju
Pumpe za vodu
Great Wall Steed 6
GSE - COBUS
Estel - Aviation
Baštenski program
Motokultivatori
Ugradni motori
UV Folije
Endress agregati
Europower agregati

 

BRENDOVI

 

Bosch auto delovi
Mannol i SCT
Ate diskovi i pločice
Cobus vozila
Honda Power
Endress agregati
Great Wall automobili
Europower agregati

Motocikli

Kakva je situacija sa motociklima?

Ljubiteljima motora nije uživanje samo vožnja motociklom, već njima i motor predstavlja predmet kome posvećuju punu pažnju. U tom slučaju je potrebno promeniti ulje bar jednom godišnje. Većina motociklista godišnje ne pređe broj kilometara koji je potrebno preći da bi se ulje promenilo. sa tim u vezi, najbolje je ulje menjati u jesen, pred zimski period u kom se motocikl ne vozi i u proleće pred početak sezone. Ukoliko sa istim uljem pređete veći broj kilometara a i delovi su već istrošeni, može doći do štetnih spojeva koji vremenom mogu da oštete delove vašeg motora. Na jesen promenite ulje a akumulator odložite na neko toplo mesto.

Mineralno, polusintetičko ili sintetičko ulje?

Oznake na uljima: mineralno, polusintetičko ili sintetičko ulje se odnose na bazna ulja. Bazna ulja dobijamo iz sirove nafte. Motorna ulja su sastavljena od baznog ulja, 75 - 95% i dodataka koji im poboljšavaju kvalitet. Sintetička bazna ulja su ,,hemijski čista ulja,,. Ona imaju bolje karakteristike od mineralnih ili polusintetičkih baznih ulja.

Mešanje ulja

Prilikom zamene ulja uvek koristite u potpunosti ulje istog proizvođača, jednake viskoznosti, specifikacije i kvaliteta. Ukoliko je neophodno da dolijete ulje u motor a takvo ulje vam nije dostupno, sintetičkom ulju možete dopuniti i mineralno ulje a i obrnuto. Bez štete, motoru možete dodati i ulje različite gradacije i različitog proizvođača, ukoliko je odgovarajućeg kvaliteta. Ukoliko ste ostali bez ulja negde, što se kaže ,,Bogu iza nogu,, možete upotrebiti bilo kakvo motorno ulje. Motor ne sme da radi bez njega jer je to smrt za motor.

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.