Auto servis i registracija vozila

 

O nama

KO SMO I ČIME SE BAVIMO

 

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZEL, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, PUBERT i VARI program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

Proizvodi

 

Bosch auto delovi
Motorna ulja MANNOL
Auto kozmetika
SCT filteri
Agregati za struju
Pumpe za vodu
Great Wall Steed 6
GSE - COBUS
Estel - Aviation
Baštenski program
Motokultivatori
Ugradni motori
UV Folije
Endress agregati
Europower agregati

 

BRENDOVI

 

Bosch auto delovi
Mannol i SCT
Ate diskovi i pločice
Cobus vozila
Honda Power
Endress agregati
Great Wall automobili
Europower agregati

Bezbedna vožnja

Kako da vožnja bude bezbedna?

Neretko se dešava da ste u kolima, na mestu suvozača, i da osoba koja vozi upućuje negativne reči drugim učesnicima u saobraćaju zbog prebrze vožnje, bezobraznog skretanja ali i ozbiljnih propusta. Dok vozite, obično niste koncentrisani kao što mislite i upravo ta neusredsređenost je jedan od najčešćih uzroka nezgoda za volanom.

NEPAŽNJA 

Razlog za nepažnju je uglavnom upotreba mobilnih telefona. Čak i upotreba handsfree uređaja nije dovoljno bezbedna. Svaka radnja koju pravite dok upravljate vozilom, je potencijalna opasnost. Kucanje poruka je jednako opasno kao i vožnja u alkoholisanom stanju.

VOŽNJA NA NEPOZNATOM TERENU

Kada vozite na nepoznatom terenu, uglavnom razmišljate o tome kada ćete stići, a ne o znakovima pored kojih prolazite. To je nezgodna situacija čak i za iskusne vozače jer iziskuje dvostruku pažnju. Tada se obično prelazi granična linija trake u kojoj se nalazite. Pada vam koncentracija i ukoliko nemate suvozača, najbolje je da zastanete i pogledate znakove oko sebe ili poslušate GPS uputstvo. 

KONTROLA GUMA

Kada auto skrene sa puta, već je kasno, gume su izduvane. Da biste izbegli tragediju, svaki put kad planirate duži put ili ste na pumpi, proverite vazduh u gumama. Ukoliko su gume izduvane, odmah se zaustavite. Potražite mesto gde se možete parkirati. Ukoliko su totalno izduvane, ne nastavljajte vožnju.

BUDITE PAŽLJIVI PRILIKOM PARKIRANJA

Prilikom parkiranja je veoma bitno da pravilno manevrišete. Gume se najčešće izgule, mogu lako da puknu, kada parkirate pored ivičnjaka, a stradaju i felne.

BRZA VOŽNJA PO KIŠI

Magla, sneg, kiša, loši vremenski uslovi, uzrok su nezgoda na putu. Uzrok nezgode može biti čak i kratka letnja kiša, jer su posle kiše putevi klizavi.

SKRETANJE

Ukoliko ste primetili da ste promašili skretanje, ne ulećite naglo u krivinu, bolje promašite skretanje nego da izazovete saobraćajnu nesreću.

SEDIŠTE

Ne odgovara isti model svima isto. Svaki vozač mora dobro da nemesti sedište prema svom telu.

SAVET: 

Ako vozite nežno, kao sa jajetom ispod nogu, uštedećete gorivo!

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.