Auto servis i registracija vozila

 

O nama

KO SMO I ČIME SE BAVIMO

 

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZEL, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, PUBERT i VARI program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

Proizvodi

 

Bosch auto delovi
Motorna ulja MANNOL
Auto kozmetika
SCT filteri
Agregati za struju
Pumpe za vodu
Great Wall Steed 6
GSE - COBUS
Estel - Aviation
Baštenski program
Motokultivatori
Ugradni motori
UV Folije
Endress agregati
Europower agregati

 

BRENDOVI

 

Bosch auto delovi
Mannol i SCT
Ate diskovi i pločice
Cobus vozila
Honda Power
Endress agregati
Great Wall automobili
Europower agregati

Održavanje automobila u zimskim uslovima

Kako da održavate vaš automobil u zimskim uslovima?

Neretko se dešava da ujutro krenete na posao i zateknete svoj auto zatrpan snegom, smrznuti vetrobrani, zaleđena brava...U nastavku pročitajte par saveta kako da rešite navedene probleme, kako da brinete o svom automobilu zimi, koji su najbolji trikovi za rešavanje problema zaleđene brave, smrznutog vetrobrana...

Ukoliko nemate garažu, vaše vozilo zimi morate dodatno da zaštitite. Na taj način ga možete očuvati bolje i produžiti mu vek. I gume vašeg automobila zahtevaju zaštitu. U autoperionicama postoji mogućnost poliranja voskom. Vaš automobil operite i zaštitite pre najavljenih padavina. Ukoliko želite najbolju zaštitu za svoj automobil, u prodaji postoje razna sredstva za zaštitu boje od zimskih uticaja.

Sa točkova možete so uklanjati mikrofiber krpom i četkicama. Uz to možete koristiti i posebna sredstva. Vaše gume možete čistiti kada čistite auto i vodite računa da su propisno naduvane. Na hladnijim temperaturama vazduh se  skuplja pa vam se može učiniti da su gume izduvane. Što se vetrobrana tiče, nemojte zaboraviti da dopunite tečnost za njihovo čišćenje, koristite tečnost protiv zamrzavanja. Ukoliko su najavili sneg, a vaš auto stoji parkiran na parkiralištu, ustanite bar 10 minuta ranije. Pored zimske opreme u automobilu držite i opremu za čišćenje: metlice, četkicu, strugač leda, lopatu, rukavice.

Ukoliko nemate specijalne pokrivače za vetrobran, poželjno je da ga u toku zimskih dana držite zaštićenog komadom najlonske kese ili kartonom. To će mnogo olakšati čišćenje. Stavite prvo rukavice i metlicom očistite većinu snega, upalite automobil i uključite grejanje. Uz pomoć 70-to procentnog alkohola brzo možete odlediti stakla i vetrobran i uz pomoć strugača snega, posao ćete brzo završiti. Upaljačem zagrejte ključ, ukoliko je brava zaledila. Možete kupiti i poseban odleđivač za brave.

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.