Auto delovi: Triše Kaclerovića 24a, Beograd; 011/3970-350 lok.107  -Salon: Karađorđeva 71, Beograd; 064/82-555-86  -Servis: Smederevski put 2a, Boleč: 011/8063-555

Gde smo

 

Auto servis i registracija vozila

 

O nama

KO SMO I ČIME SE BAVIMO

 

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZEL, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, PUBERT i VARI program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

Pumpe za vodu

Kod odabira pumpe za vodu je veoma važno da su potrebe kupca jasno definisane.

https://www.domzastareosobe.rs/index.php/sr/
Auto Servis

Usluge

Originalni auto delovi100%
Auto dijagnostika100%
Autolimarija100%
Autofarbanje100%
Auto mehanika100%
Auto Delovi
Beograd

Auto delovi po odličnoj ceni za sve vrste vozila. U našoj ponudi su razni auto delovi, auto sijalice, farovi i ostali rezervni auto delovi. Mi vam nudimo veliki asortiman auto delova vrhunskog kvaliteta, poznatih brendova koji su dostupni za svaki budžet. Auto  delovi su dostupni i kupovinu istih možete obaviti u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a ili pozivom na broj telefona. Potrebno je da nam kažete marku i model vašeg vozila. U našem maloprodajnom objektu možete pronaći samo originalne delove za automobile, svetski poznatih proizvođača, proverenog kvaliteta koji vas neće izneveriti. Za sve one kupce koji nemaju dovoljno iskustva u kupovini rezervnih auto delova za svoj automobil, naši iskusni prodavci im stoje na raspolaganju i rado će im pomoći u kupovini.

Ukoliko se traženi rezervni auto deo ne nalazi u našem asortimanu isti možemo potražiti kod nekog od naših dobavljača. Osećaj sigurnosti nema cenu! Jako je bitno da budete sigurni da vas vaše vozilo neće izneveriti u toku vožnje. Ukoliko primetite da u vašem automobilu nešto otkazuje nemojte čekati sa promenom auto delova. Ništa se ne može porediti sa osećajem potpune sigurnosti kada imate poverenje u svoje vozilo da vas neće izneveriti u vožnji. Ako znate da vašem automobilu nešto nedostaje ili polako otkazuje nemojte čekati sa popravkom ili promenom delova. Nemojte rizikovati!

Tehnički pregled i registracija vozila

 

U okviru usluga koje su vezane za obavljanje tehničkog pregleda, u prostorijama našeg servisa vam možemo pripremiti svu dokumentaciju koja je neophodna za registraciju automobila, a za vozila u vlasništvu fizičkih i pravnih lica možemo da izvršimo samo produženje registracije.

Možete nas angažovati i da u Vaše ime izvršimo sve radnje vezane za prvu registraciju vašeg vozila. Omogućeno Vam je odloženo plaćanje čekovima, za kompletnu registraciju automobila, pri čemu prva rata može da nastupa tek za 30 dana. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama za kompletan iznos registracije Vašeg vozila. Sve račune za registraciju automobila, kao i npr. struja voda, telefon, internet...možete uplatiti na našem uplatnom mestu Pay Spot u okviru servisa.

Dodatne usluge:

  • Polisa putnog zdravstvenog osiguranja 
  • Delimični kasko (osiguranje stakala na vozilima)
  • Auto nezgode (osiguranje lica u vozilu)
  • Pomoć na putu

  • 011 8063 555

  • 011 8064 555

SCT filteri

Preporučena kilometraža posle koje se filter ulja menja je 15.000km. SCT filteri ulja zbog svog veka starenje omogućavaju smanjenje troškova održavanja i povećanje performansi za bezbedan rad. Auto delovi, Triše Kaclerovića 24a, Beograd.

Auto kozmetika

Abro auto kozmetika je širok pojam. Ne postoji radnje sa raznovrsnom robom u kojoj nema barem nekih od proizvoda auto kozmetike. Auto kozmetika podrazumeva niz proizvoda, od raznovrsnih šampona do vlažnih maramica i mirisa. 

Great Wall automobili 

Srbija je postala jedna od prvih zemalja u Evropi na čijem će tržištu biti dostupna ova marka, posle Italije, Engleske, Rusije i Bugarske. CENTAR S DOO je ekskluzivni distributer vozila GREAT WALL MOTORS.

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine