PROIZVODI

Pumpe za vodu Honda

Pumpe za vodu Honda

Pumpe za vodu Honda - kako odabrati pravu pumpu za vodu?

Kako odabrati pravu pumpu za vodu? Kod odabira odgovarajuće pumpe za vodu veoma je važno da su potrebe kupca jasno definisane. Ponuda Centra S je velika i u nju ubrajamo sl.pumpe za vodu :

  • kompaktne i lako prenosne pumpe za vodu
  • pumpe za navodnjavanje
  • pumpe za vodu visokog pritiska
  • pumpe za muljnu vodu
  • pumpe za hemikalije i slanu vodu

Ukoliko vam je potrebna lagana, prenosna, kompaktna pumpa, vaš izbor su WX PUMPE za vodu Honda. Treba vam jači pritisak, za prskalice, sisteme za navodnjavanje i slično, pravi izbor su WH visokopritisne Honda pumpe za vodu. Za navodnjavanje, Honda WB pumpe za vodu. Za pretakanje hemikalija, morsku vodu, je Honda WMP pumpa za vodu sa kućištem od posebne legure plastike. Ukoliko su uslovi rada otežani, voda je izuzetno zaprljana, puna kamenčića, adekvatan izbor su WT pumpe za vodu. Pouzdane i snažne pumpe za vodu Honda pružaju Vam neograničenu sigurnost i dug vek trajanja. Veliki učinak i mala težina ovih pumpi za vodu su omogućeni savremenim dizajnom i primenom aluminijumskih legura. Honda motorne pumpe za vodu su opremljene lakopoteznim dekompresionim starterom, spoljni delovi su otporni na koroziju, dok visoko kvalitetni zaptivni setovi omogućavaju hermetičnost pri radu. Pumpe za vodu Honda rade na principu kružnog pumpanja i zavisno od modela ispumpavaju od 140 do 1640 l/min.

Moćni 4-taktni Honda motori

Sve počinje sa Honda četvorotaktnim ugradnim motorima. Izdržljivi Honda motori GX serije pružaju dovoljno snage za najteže uslove. Honda ugradni motori GX serije su već odavno priznati od mnogih industrijskih i građevinskih firmi a karakteriše ih velika pouzdanost u radu i efikasna potrošnja goriva. 

Pumpa za navodnjavanje HondaPumpe za cistu vodu Honda

 

Triše Kaclerovića 24a, Beograd

+381 11 3970 350 lok.107, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Karađorđeva 71, Beograd

+381 11 2631-888, +381 64 82 555 86

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Smederevski put 2a, Boleč, Beograd

+ 381 11 8063 555, +381 11 8064 555

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.s

Joomla templates by Joomlashine
Kolačići nam olakšavaju pružanje usluga. Korišćenjem naših usluga dozvoljavate nam da koristimo kolačiće.