Proizvodi

Ugradni četvorotaktni motori

Ugradni četvorotaktni motori

Honda ugradni četvorotaktni motori - prodaja Centar S

Prvi HONDA UGRADNI MOTORI datiraju iz davne 1953. godine. Nazvan je H model, dok je prvi model iz danas popularne G serije izašao iz fabrike 1963. godine. Prvi milion, prodatih Honda ugradnih motora G serije dostignut je već 1977. godine, i od tada Honda postaje vodeći proizvođač industrijskih motora u svetu. HONDA ugradni motori su se pokazali kao pouzdani četvorotaktni motori.Serija GX HONDA ugradnih motora, koja se i danas proizvodi, izlazi iz fabrike 1983. godine. Čuveni po svojoj pouzdanosti i lakoći održavanja, ovi HONDA motori postavljaju nove svetske standarde po pitanju niske emisije izduvnih gasova. HONDA ugradni motori su se pokazali kao pouzdani četvorotaktni motori, koji se koriste u više namena. Ovi motori se koriste u građevinarstvu, industriji, poljoprivredi...Danas se proizvode u 109 fabrika u 29 država, 36 različitih modela u sa preko 400 varijacija. GX linija je posebno dugovečna i motori se proizvode u rasponu snage 1-24KS.

M4 serija je serija mini, kompaktnih motora u OHV i OHC tehnologiji. Ovi ugradni motori su idealni za trimere, mini kultivatore i manje građevinske mašine.

GCV/GSV serija ugradnih Honda motora je najpodesnija za kosačice i druge baštenske uređaje.

GXV serija je serija ugradnih motora u OHV tehnologiji za poluprofesionalnu i profesionalnu upotrebu.

GC serija je izrađena u OHC tehnologiji namenjena za širi spektar primene.

GX serija ugradnih motora namenjena je za profesionalnu, industrijsku upotrebu u OHV i OHC tehnologiji.

iGX serija je serija unapređena inteligentnim STR upravljačem koji omogućava stabilan broj obrtaja nezavisno od promene opterećenja.

 

Ugradni cetvorotaktni motori Honda

 

Web Shop

 
 
Joomla forms builder by JoomlaShine

 

Joomla templates by Joomlashine

Kosilice, motokultivatori, sve za kuću