Auto servis

Auto delovi za sva vozila100%
Auto dijagnostika100%
Autolimarija100%
Autofarbanje100%
Auto mehanika100%
Super cena, proveren kvalitet

Rezervni delovi za automobile koje možete naći u našoj ponudi oduševiće vas. Mi vam nudimo široki asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, poznatih brendova koji su dostupni za svaki budžet. Rezervni delovi su dostupni i kupovinu istih možete obaviti u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a ili pozivom na broj telefona. Potrebno je da nam kažete marku i model vašeg vozila. U našem maloprodajnom objektu možete pronaći samo originalne delove za automobile, svetski poznatih proizvođača, proverenog kvaliteta koji vas neće izneveriti. Za sve one kupce koji nemaju dovoljno iskustva u kupovini rezervnih delova za svoj automobil, naši iskusni prodavci im stoje na raspolaganju I rado će im pomoći u kupovini.

Ukoliko se traženi rezervni deo ne nalazi u našem asortimanu isti možemo potražiti kod nekog od naših dobavljača. Osećaj sigurnosti nema cenu! Jako je bitno da budete sigurni da vas vase vozilo neće izneveriti u toku vožnje. Ukoliko primetite da u vašem automobile nešto otkazuje nemojte čekati sa promenom delova. Ništa se ne može porediti sa osećajem potpune sigurnosti kada imate poverenje u svoje vozilo da vas neće izneveriti u vožnji. Ako znate da vašem automobilu nešto nedostaje ili polako otkazuje nemojte čekati sa popravkom ili promenom delova. Nemojte rizikovati!

Pozovite i zakažite servis

 • 011 8063 555

 • 011 8064 555

AUTOMEHANIČAR, BOLEČ, 1 IZVRŠILAC

Opis posla:

 • Obavlja poslove i zadatke na popravci motornih vozila (dijagnostikovanje, servis, popravka i održavanje motornih vozila)
 • Ostale poslove a po nalozima i instrukcijama šefa servisa i direktora Poslodavca, ili drugog lica ovlašćenog od strane Poslodavca autodelova (velikoprodaja i maloprodaja)

Uslovi:

 • Radno iskustvo od minimum 3 godine isključivo u servisima za laka teretna i putnička vozila.
 • Srednja stručna sprema minimum (mašinske, tehničke ili elektrotehničke struke)
 • Poznavanje dijagnostičkih uređaja za putnička i teretna vozila
 • Prijava kandidata koji ne ispunjavaju ove obavezne uslove neće se uzimati u obzir

Nudimo:

 • Mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u skladu sa vašim radom i potencijalom
 • Rad u timu profesionalaca u atmosferi vođenoj optimizmom
 • Mogućnost početka rada - odmah!

 

Opširnije

Bosch Car Service

Poštovani,

obaveštavamo Vas da smo od nedavno u sistemu Bosch Car Servisa. Nudimo sve vrste popravki originalnim Bosch rezervnim delovima.

Opširnije

Suomy kacige - akcija!

Dragi kupci,

Suomy kacige po akcijskoj ceni već od 5.090,00. Finalna rasprodaja u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograd

Opširnije

Novo u ponudi

Vari kružne testere,

Izdržljive i kompaktne konstrukcije, direktan pogon sa motora, tvrda metalna oštrica, vraćanje raznog alata pomoću opruge. Vari kružna testera KP500 109.500,00

Opširnije

Bešumni agregat za struju

U našoj ponudi,

Veliki izbor, povoljne cene, benzinski, monofazni agregati za struju. Bešumni agregat FSH1800I, 1.5kW, MP cena je 62.280,00

Web Shop

 

Joomla templates by Joomlashine

Kosilice, motokultivatori, sve za kuću