Auto servis i registracija vozila

Usluge auto servisa Centar S

Auto delovi za sva vozila100%
Auto dijagnostika100%
Autolimarija100%
Autofarbanje100%
Auto mehanika100%
Super cena, proveren kvalitet

Rezervni delovi za automobile koje možete naći u našoj ponudi oduševiće vas. Mi vam nudimo široki asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, poznatih brendova koji su dostupni za svaki budžet. Rezervni delovi su dostupni i kupovinu istih možete obaviti u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a ili pozivom na broj telefona. Potrebno je da nam kažete marku i model vašeg vozila. U našem maloprodajnom objektu možete pronaći samo originalne delove za automobile, svetski poznatih proizvođača, proverenog kvaliteta koji vas neće izneveriti. Za sve one kupce koji nemaju dovoljno iskustva u kupovini rezervnih delova za svoj automobil, naši iskusni prodavci im stoje na raspolaganju I rado će im pomoći u kupovini.

Ukoliko se traženi rezervni deo ne nalazi u našem asortimanu isti možemo potražiti kod nekog od naših dobavljača. Osećaj sigurnosti nema cenu! Jako je bitno da budete sigurni da vas vase vozilo neće izneveriti u toku vožnje. Ukoliko primetite da u vašem automobile nešto otkazuje nemojte čekati sa promenom delova. Ništa se ne može porediti sa osećajem potpune sigurnosti kada imate poverenje u svoje vozilo da vas neće izneveriti u vožnji. Ako znate da vašem automobilu nešto nedostaje ili polako otkazuje nemojte čekati sa popravkom ili promenom delova. Nemojte rizikovati!

Tehnički pregled i registracija vozila

 

U okviru usluga koje su vezane za obavljanje tehničkog pregleda, u našim prostorijama Vam možemo pripremiti svu dokumentaciju koja je neophodna za registracuju vozila, a za vozila u vlasništvu fizičkih i pravnih lica možemo da izvršimo samo produženje registracije.

Možete nas angažovati i da u Vaše ime izvršimo sve radnje vezane za prvu registraciju. Omogućeno Vam je odloženo plaćanje čekovima, za kompletnu registraciju vašeg vozila, pri čemu prva rata može da nastupa tek za 30 dana. Mogućnost plaćanja platnim i kreditnim karticama za kompletan iznos registracije Vašeg vozila. Sve račune za registraciju vozila, kao i npr. struja voda, telefon, internet...možete uplatiti na našem uplatnom mestu Pay Spot u okviru servisa.

Dodatne usluge:

 • Polisa putnog zdravstvenog osiguranja 
 • Delimični kasko (osiguranje stakala na vozilima)
 • Auto nezgode (osiguranje lica u vozilu)
 • Pomoć na putu

Auto servis - Pozovite i zakažite!

 • 011 8063 555

 • 011 8064 555

 

O nama

Centar S - Beograd

* Ko smo i čime se bavimo *

CENTAR S, kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: COBUS VOZILAGREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH DIZEL, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT- agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega, PUBERT i VARI program,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju, ENDRESS - generatori za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - auto folije, folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte. Od nedavno i u sistemu BOSCH CAR SERVISA.

 

Bosch auto deloviMannol motorna uljaEndress generatoriCobusGreat Wall automobiliEuropower agregati za strujuHonda Power EquipmentSCTAntrac motokultivatorUredjaji sa FSH motoromUV folijeAbro auto kozmetikaSuomy moto opremaPubert kopaciceVari kosilice

Opširnije

Bosch Car Service

Poštovani,

obaveštavamo Vas da smo od nedavno u sistemu Bosch Car Servisa. Nudimo sve vrste popravki originalnim Bosch rezervnim delovima.

Opširnije

Suomy kacige - akcija!

Dragi kupci,

Suomy kacige po akcijskoj ceni već od 5.090,00. Finalna rasprodaja u našem maloprodajnom objektu u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograd

Opširnije

VARI kružne testere

Novo u našoj ponudi,

Izdržljive i kompaktne konstrukcije, direktan pogon sa motora, tvrda metalna oštrica, vraćanje raznog alata pomoću opruge. Vari kružna testera KP500 109.500,00.

Opširnije

Bešumni agregat za struju

U našoj ponudi,

Veliki izbor, povoljne cene, benzinski, monofazni agregati za struju. Bešumni agregat FSH1800I, 1.5kW, MP cena je 62.280,00.

Opširnije

Metlice brisača

- DUG VEK TRAJANJA

- OPTIMALNI REZULTATI BRISANJA

- MAKSIMALNA SIGURNOST

- VRHUNSKI KVALITET

Opširnije

Filteri ulja i goriva

ST702 - FILTER GORIVA

FRAD: 13.28.02/130 - VP CENA:137,00

SM108 - FILTER ULJA

FRAD: 26.43.02/110/130 -VP CENA:204,00

Opširnije

Kopačica AGT 5580

MP CENA - 106.540,00

MODEL MOTORA - HONDA GP160

GORIVO - BENZIN

HLAĐENJE - VAZDUŠNO

Opširnije

Honda čistači snega

Vlažan sneg je problematičan jer se lepi, i nijedna mašina ne može da se izbori sa njim, osim grtalice. HONDA čistači snega imaju pogon preko gusenica koje garantuju prianjanje u svim uslovima rada. 

 • Direkcija

  Triše Kaclerovića 24a, Beograd, Srbija

  +381 11 3970 350 lok.107

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 • Salon

  Karađorđeva 71, Beograd, Srbija

  +381 11 2631 888, +381 64 82 555 86

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 • Servis

  Smederevski put 2a, Boleč, Srbija

  +381 11 8063 555, +381 11 8064 555

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Joomla templates by Joomlashine