Agregati za struju - Centar S
O nama

O nama

CENTAR S,  kao generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su: GREAT WALL - prodaja automobila, BOSCH - auto delovi i BOSCH dizel, MANNOL - ulja i maziva, HONDA POWER EQUIPMENT - agregati za struju, pumpe za vodu, kosilice za travu, motokultivatori, ručni i motorni alat, čistači snega,  MOTOREX - ulja i maziva, EUROPOWER - agregati za struju,  KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT - Germany rezervni delovi, ATE - diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - folije za stakla, folije za vozila i folije za objekte.

CENTAR S - KO SMO I ČIME SE BAVIMO?

Preduzeće CENTAR S doo, nalazi se u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograda (Auto Komanda). CENTAR S je generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova kao što su MANNOL i  MOTOREX - ulja i maziva, KEGEL i ABRO - auto kozmetika, SCT- Germany rezervni delovi, ATE- diskovi i pločice, SBS - pločice za motocikle, GLOBAL WINDOW - folije za stakla (vozila, objekata), i kao jedan od vodećih distributera BOSCH - auto delova i opreme, zasigurno predstavlja mesto gde možete pronaći sve za svog četvorotočkaša i dvotočkaša. 

CENTAR S je generalni zastupnik kompanije SCT-Vertriebs GmbH. SCT-Vertriebs GmbH je međunarodni proizvođač i dobavljač koji vam nudi izuzetnu uslugu, maksimalan izbor raznovrsnih proizvoda uz veoma fleksibilne mogućnosti dostave. Naš prodajni asortiman uključuje motorna ulja,ulja za zupčanike, menjače i industrijska ulja, maziva, masti, aditive za gorivo, proizvode za održavanje automobila, kao i auto-alate, sve pod registrovanim zaštitnim znakom MANNOL, SCT i SCT-Filter. Sedište kompanije je u Vedelu pokraj Hamburga u Nemačkoj.

CENTAR S je i ovlašćeni diler i serviser Hondine opreme: agregata, motora, motokultivatora, kosačica, pumpi za vodu. U sklopu servisnog centra CENTAR S nalazi se i izložbeno-prodajni salon GREAT WALL koji je najveći nezavisi kineski proizvođač automobila i terenskih vozila.

Preduzeće CENTAR S doo, nalazi se u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograda. CENTAR S je generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova.Preduzeće CENTAR S doo, nalazi se u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograda. CENTAR S je generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova.Preduzeće CENTAR S doo, nalazi se u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograda. CENTAR S je generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova.Preduzeće CENTAR S doo, nalazi se u ulici Triše Kaclerovića 24a, Beograda. CENTAR S je generalni uvoznik i distributer renomiranih brendova.

 

Suomy Defender

13.080,00 AKCIJA!

Suomy Mr Jump

21.470,00 AKCIJA!

Suomy Jet Light

8.620,00 AKCIJA!

Suomy Apex Tornado

19.990,00 AKCIJA!

Suomy Jet70s

12.098,00 AKCIJA!

Suomy Extreme

32.905,00 AKCIJA!

Suomy Spec1r

24.930,00 AKCIJA!

Suomy SR Sport

27.205,00 AKCIJA!

Suomy Trek

9.990,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal Plain

12.900,00 AKCIJA!

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information