Agregati za struju Honda - Centar S
Agregati za struju

Agregati za struju

Agregati za struju Honda - prodaja Centar S

Centar S, Honda agregati za struju su uređaji koji mehaničku energiju pretvaraju u električnu. Centar S agregati za struju mogu biti na dva pogona: benzinski i dizel pogon. Snaga agregata za struju se izražava u kVA. Centar S agregati za struju mogu biti:  

  • mobilni
  • stacionirani

Centar S agregati za struju iz kategorije mobilnih se koriste uglavnom za rad na terenu. Stacionirani agregati za struju preduzeća Centa S, se koriste u:

  • industriji,
  • javnim i stambenim objektima
  • u slučaju nestanka struje.

Šta je agregat?

Agregat označava skup dve ili više mašina spojenih da obrazuju složeni mašinski uređaj. U tom uređaju jedna mašina čini pokretač , pogonska mašina, a druga pretvara tu energiju u drugi oblik. U zavisnosti od vrste spojenih mašina agregati mogu biti: motor-generator, turbo-generator, turbo-kompresor i dr.

Agregati za struju Centar S prodaja povoljno, kontaktirajte nas.

Treba da znate: Centar S agregati za struju proizvode naizmeničnu struju koja je opasna po život. Oni prilikom rada ispuštaju ugljen-monoksid koji u zatvorenom prostoru, u određenoj količini, može biti veoma opasan. Sigurnost neka vam bude na prvom mestu, prilikom otklanjanja kvara u radu agregata za struju. Ukoliko nemate iskustva u tome i ne znate po kom principu agregat radi, prepustite ovlašćenom servisu da uradi posao umesto vas. Ako se ipak, sami morate upustiti u to, znajte da motor mora biti isljučen pre bilo kakvih provera. Pre nego što isključite agregat, ugasite i sve uređaje koji su spojeni na isti. U uslovima visokog stepena vlage, izbegavajte popravljanje uređaja. Za proveru elektronskih komponenti agregata za struju, merni instrument je neophodan. Proverite:  rad motora, zvuk motora i da li postiže dovoljan broj obrtaja. Proverite i žice na agregatu, spojeve i osigurače. Ukoliko je žica očvrsnula od zagrevanja postoji opasnost od pucanja i raspadanja, a to može dovesti do kratkog spoja i kvarova. Proverite i stanje utičnica. Ukoliko na njima primetite garež, to je indikacija da je došlo do kratkog spoja. Osigurače testirajte mernim uređajem, kao i četkice alternatora. Na njima ne sme biti otpora a navoji alternatora moraju biti ujednačene boje. Na kliznim prstenovima alternatora ulje i mast nisu poželjni. U svim pomenutim slučajevima radi se o mehaničkim kvarovima. Električarske kvarove na agregatu ćete teško otkloniti, jer će biti potrebno promeniti delove. Naši agregati za struju idealni su za kuće i vikendice. 

 Agregati za struju Centar S prodaja povoljno, kontaktirajte nas.
Agregati za struju Centar S prodaja povoljno, kontaktirajte nas.Agregati za struju Centar S prodaja povoljno, kontaktirajte nas.

 

Suomy Defender

13.080,00 AKCIJA!

Suomy Mr Jump

21.470,00 AKCIJA!

Suomy Jet Light

8.620,00 AKCIJA!

Suomy Apex Tornado

19.990,00 AKCIJA!

Suomy Jet70s

12.098,00 AKCIJA!

Suomy Extreme

32.905,00 AKCIJA!

Suomy Spec1r

24.930,00 AKCIJA!

Suomy SR Sport

27.205,00 AKCIJA!

Suomy Trek

9.990,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal

22.680,00 AKCIJA!

Suomy Vandal Plain

12.900,00 AKCIJA!

www.bet365.com best odds.

Look revie here - Online betting full information by artbetting.net
Reviw on bokmaker Number 1 in uk w.artbetting.net William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes l.artbetting.net full information